АЛУМИНИЕВИ СПЛАВИ


Нашата идеология е свързана с гъвкавото производство – ние сме гъвкави, за да можем да произведем сплав на базата на вашите специфичните изисквания и срокове. Ние произвеждаме алуминиеви сплави DIN 226, 230, 231 и 239, както и дезоксидация на алуминий A97% и C89%. Висококачествени алуминиеви сплави, доставени навреме. Ние произвеждаме висококачествени алуминиеви сплави за вашите специфични нужди.

Как произвеждаме сплавта

Ние разполагаме с леярски и складови помещения и оборудване. Като материал за производството на сплави използваме алуминиев скрап от автомобилната и машинната промишленост.Ние използваме разнообразни алуминиеви скрап материали, в зависимост от характеристиките на сплавта

Как доставяме алуминиевите сплави

Ние договаряме с клиента конкретните условията по доставката. Клиенти от чужбина могат да използват собствен транспорт за товарене на произведените сплави от нашия склад. Използването на услугите на логистична компанията също е вариант за изпълнение на доставка в чужбина.

Споделете вашите изисквания

Искате да поръчате алуминиева сплав с конкретни нива на AI, Cu, Fe, Si, Mg.Постигането на точните нива на метали в сплавта е от решаващо значение за вашите нужди, или за нуждите на вашите клиенти. Ние добре знаем това и нашата базисна идеология е да произвеждаме за вас точната сплав, основано на специално поръчаните от вас изисквания.